Kuka on Kati-Annika Ansas?

Kuka on Kati-Annika Ansas? Sitä ihmettelen joskus itsekin. Minulla on useita erilaisia rooleja, jotka vaihtuvat sen mukaan, mitä kulloinkin olen tekemässä. Olen äiti, puoliso, graafinen suunnittelija, kirjoittaja, omaishoitaja, edunvalvoja, ystävä, ikuinen opiskelija, haaveilija, hullukin.

Asun perheeni kanssa Helsingissä ja perheeseemme kuluu myös kissa, jonka nimi on Kinuski Toffee Sateenkaari. Molempien sukujuuret (sekä omani että kissan) ovat Kymenlaaksossa. Olen elämäni aikana työskennellyt niin siivoojana, sellutehtaan laboratoriossa, valokuvaamossa, sanomalehdessä kuin it-alallakin. Olen asunut siellä sun täällä, kuten Kouvolassa, Anjalankoskella, Kotkassa, Kuopiossa, Ruokolahdella, Porvoossa, Växjössä ja Espoossa.

Kotimme on gluteeniton, joten leivon ja kokkaan itse paljon, koska monet kaupan gluteenittomista tuotteista ovat kuivia ja maistuvat puulta. Vuosien varrella omia reseptejä onkin kertynyt melkoinen määrä, ja ne on kaikki säilötty keittiön kaappiin hallitun kaaoksen mukaiseen järjestykseen.

Minua kiehtovat ihmisten todelliset tarkoitusperät, se miksi he käyttäytyvät niin kuin käyttäytyvät. Mikä on tehnyt heistä sellaisia kuin he ovat? Mitä kytee pinnan alla? Tarinoiden juonet syntyvät siten, että kuvittelen, keksin ja suunnittelen. Kuuntelen ja tarkkailen. Etsin ja pohdin. Ja sitten kirjoitan siitä, mitä näen ja tunnen.

Lisää tietoa minusta löydät Facebookista ja LinkedInistä.

Kaverikirja
Näin kirjoitin ala-asteella ystäväni kaverikirjaan itsestäni.
Oma muotokuva
Luovuuskurssilla piirretty oma muotokuva, vasemmalla kädellä ja silmät kiinni.
Kati-Annika Ansas
Toinen, virallinen omakuva, kumpi on parempi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *